Starburst

Ensi näkemältä Starburst on kuin kaimansa hedelmän makuinen toffeekarkki, värikäs ja mehukas ja sitä se oikeasti onkin, todella hyvännäköinen hedelmävideopeli. Äänet ovat korvaa miellyttävät ja grafiikka kirkasta ja tietenkin värikästä. Mutta on Starburst muutakin kuin yksi kolikkopeli muiden joukossa. Käytössä on vanhat tutut kymmenen pelikelaa joissa aktiiviseksi saa kolme pelilinjaa ja panostuslinjojakin on kymmenen, mutta vielä näiden lisäksi se erottuu muista pelattavuudellaan. Nyt ei kikkailla pelkästään bonuspeleillä, vaan Starburst tarjoaa voittoja niin oikealta vasemmalle kuin vasemmalta oikealle. Tämän lisäksi tähtisade tuo ulottuvillesi jotakin erilaista ja hieman ehkä jännittävääkin.

Pelissä pääset alkuun päättämällä, montako panoslinjaa haluat käyttöösi vaiko kaikki kymmenen. Sitten valitset panoksen. Voit antaa koneen omineen pyöriä samalla kun itse otat rennon asennon ja seurailet timanttien kulkemista silmiesi edessä tai tehdä vaikka joka kierroksesta erilaisen. Ja sopii muistaa, että voitot siis kulkevat kumpaankin suuntaan, joka takaa sen, että voittotapoja on lukuisia vaikka linjoja onkin vain tuo maksimi kymmenen.

Jännitystä peliin tuo jokerit. Kun ne ilmestyvät keloille kaksi, kolme tai neljä, koko kela laajenee yhdeksi suureksi jokeriksi. Se on kuin värikäs kukka avautuisi tai tähdenlento tulisi lähemmäksi. Ja kun siis tällainen jokerimerkki ilmestyy ja peittää koko kelan, se lukitsee kelan paikalleen ja muut kelat rullaavat jopa kolmekin kertaa ympäri. Joten yksi hyvä syy lisää odottaa näitä jokerimerkkejä.

Nyt varmaan alkoi kiinnostamaan sen verran että mietit, missä tämän voisi nähdä omin silmin? No Betssonilla tietysti. Ja alkuun voit kokeilla peliä vaikka leikkirahalla, jos et heti uskalla päästää Starburstin tähtisadetta valloilleen. Et varmaan tule pettymään, sillä on tämä niin ainutlaatuinen pelikone, jossa on tarjolla kaikkea kaunista. Paljon voittoja, kauniita värejä, kimmellystä, jännitystä ja tietenkin helppo pelitapa, näitä kaikkea on tarjolla Starburstin parissa.

Jos tykkäät ja varsinainen peli alkaa käydä tylsäksi, voit myös kokeilla muita ominaisuuksia joita pelillä on tarjota. Niihin kuuluu mm. pyörimisnopeuden säätäminen sekä pysäytysominaisuudet. Mutta ilman niihinkin puuttumista pelaaminen on kivaa ja palkitsevaa.